E-Commerce Live

eFulfillment & Logistics

Hét event over fulfilment & logistics voor e-commerce voor retailers, producenten en webshops.

Hét event over fulfilment & logistics voor e-commerce voor retailers, producenten en webshops

eFulfillment & Logistics gaat over alle aspecten van fulfilment en logistics voor e-commerce en biedt vernieuwende en effectieve cases van aansprekende brands en retailers. De laatste ontwikkelingen en best practices in e-warehousing, distributiemanagement, IT en efulfillment, verpakkingen, voorraadbeheer en optimale invulling van ‘the last mile’.

Sprekers

Programma

Berlage-zaal, Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage, oorspronkelijk de Koopmansbeurs geheten, wordt gerekend tot de top monumenten in Nederland. Op 30 mei is de Beurs van Berlage het decor van Tech Live!

Beurs van Berlage

Adres

Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam


De Emerce event bezoekers voorwaarden zijn van toepassing op Emerce eCommerce Live!. Vanaf het moment van inschrijving is uw aanmelding definitief.*

Emerce jaarabonnement
Wanneer u als niet Emerce lid registreert voor het event, betaalt u voor een ticketprijs inclusief een jaar lang gratis Emerce lidmaatschap. Na 1 jaar wordt uw abonnement automatisch omgezet naar een lidmaatschap tot wederopzegging.
Met een Emerce lidmaatschap ontvangt u 9x Emerce magazine, specials als eGuide en korting op alle events.

* Annulering is mogelijk, mits schriftelijk bevestigd
Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van Emerce eCommerce Live! wordt er 25% van de deelnamekosten gerekend. Bij annulering van 4 tot 2 weken voor aanvang van Emerce eCommerce Live! betaalt u 50% van de deelnamekosten. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van Emerce eCommerce Live! bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@emerce.nl.

Gallery

'Nu weet ik écht alles over de last mile.'

Sponsors