E-Commerce Live

Als e-commerce organisatie blijven groeien in een volwassen markt

13:40 25 minutes roundtable Roundtable 6
Frans Appels Partner LevelUp GroupDyon Metselaar Netprofiler

In deze round-table gaan Frans en Dyon met je in gesprek waar voor jouw organisatie de bottlenecks zitten om verder te kunnen groeien. Aan de hand van een maturitymodel brengen ze de huidige volwassenheid van jouw organisatie in kaart en stemmen samen met jou de next-steps af om met jouw organisatie de volgende stap te zetten. Frans en Dyon hebben vele online strategieën voor verschillende organisaties uitgewerkt en zullen jou ook helpen om jouw organisatie verder te laten groeien.

Frans Appels

Frans Appels

Partner LevelUp Group

Frans Appels is managing partner van de LevelUp Group met 4 labels: Netprofiler, Leadscope, Cloud Nine Digital en ClickValue. ClickValue helpt met meer dan 30 consultants (internationale) grote en kleine online en e-commerce bedrijven met conversie optimalisatie,UX, A/B testen en CRO programma’s

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Netprofiler

Dyon Metselaar is director bij de online marketing bureau’s Netprofiler & Leadscope. Binnen Netprofiler is hij voornamelijk bezig met het opzetten van de complete online-groeistrategie voor merken zoals Oxfam Novib, Solow en Vakantiemakelaar. Met zijn managementachtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van e-commerce organisaties als geen ander.

Gelijktijdige sessies