E-Commerce Live

Amazon: onmisbaar in jouw e-commerce strategie

15:30 25 minutes Roundtable 20
Jurre Oosterwechel Adwise – Your Digital BrainSteven Bodde Adwise – Your Digital Brain

In o.a. Amerika en Duitsland vindt bijna 1 van de 2 online aankopen plaats via Amazon. Enorm bereik binnen handbereik zou je zeggen, maar dan wel met een goede en professionele Amazon strategie. Deze presentatie neemt je in vogelvlucht mee door de wereld van Amazon en geeft je waardevolle insights voor succesvolle verkoop en advertising op dit steeds harder groeiende e-commerce platform.

Jurre Oosterwechel

Jurre Oosterwechel

Adwise – Your Digital Brain

Als Digital Advertising Marketeer bij Adwise is Jurre dagelijks bezig met de implementatie, optimalisatie en het rapporteren van online advertising campagnes van opdrachtgevers. Daarnaast helpt Jurre merken bij het succesvol lanceren, verkopen van producten en adverteren op externe verkoopplatformen zoals Amazon en Bol.com. Oftewel: het maken van de vertaalslag tussen business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen.

Steven Bodde

Steven Bodde

Adwise – Your Digital Brain

Binnen Adwise vervult Steven rol de van Digital Consultant, dagelijkse adviseert hij bedrijven en organisaties op strategisch niveau rondom e-commerce vraagstukken. Met ruim 10 jaar ervaring aan zowel de bureau- als klantzijde gaat Steven altijd samen met de klant op zoek naar een passende invulling voor welk business vraagstuk dan ook, kanaal onafhankelijk en altijd met het einddoel als stip op de horizon.

Gelijktijdige sessies