E-Commerce Live

Ecommerce as a Service: totale ontzorging voor merken in e-commerce

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 15
Bart de Rijke The Future of CommerceIvo Dijks The Future of Commerce (NextChapter eCommerce, Supplime en D2C Company)Rob van Gent The Future of Commerce

Merken met zowel nationale als Europese online ambities krijgen te maken met een woud aan aanbieders van marktplaatsen, sales kanalen, influencers, webshops, voorraadbeheer, multi-country-fulfilment en dropshipping. Het kost simpelweg te veel tijd en de software infrastructuur wordt al snel een dure en complexe kluwe van sub-optimale oplossingen. Dit kan anders!

The Future of Commerce is een groeiend ecosysteem van specialisten in digital Commerce, marketing, logistiek en financing die via een geïntegreerd platform de kopzorgen van bedrijven omtrent e-commerce wegneemt.

Bart de Rijke

Bart de Rijke

The Future of Commerce

Bart de Rijke, eigenaar van Supplime.eu. Meer dan 25 jaar in Supply Chain en Logistiek. Biedt end-to-end logistieke ondersteuning aan BtC en BtB e-commerce ondernemers die klaar zijn om te schalen in Europa.

Ivo Dijks

Ivo Dijks

The Future of Commerce (NextChapter eCommerce, Supplime en D2C Company)

Ivo Dijks, sales director van NextChapter. Expert op het gebied van storefronts, marketplaces, PIM en OMS. Adviseert ecommerce ondernemers bij het maken van de juiste strategische keuzes.

Rob van Gent

Rob van Gent

The Future of Commerce

Rob van Gent is 41 jaar en heeft ruim 15 jaar ervaring met Digital Commerce. Hij heeft bij tallozebedrijven gezienhoe zij worstelen met e-commerce, van scale-ups tot grote spelers. Rob is één van de bedenkers van E-commerce as a Service (EAAS).Met zijn partners van The Future of eCommerce (D2C Company, Supplime en NextChapter eCommerce) ontzorgt hij bedrijven met een totaaloplossing voor e-commerce: software +logistiek + marketing.

Gelijktijdige sessies