E-Commerce Live

Hoe bedien je jouw online B2B-klant met een optimale customer journey?

10:40 25 minutes roundtable Roundtable 10
Dennis Zuurhout CloudsuiteArie van Pelt Cloudsuite

Maak de B2B customer journey net zo boeiend als voor B2C. Dit resulteert in nieuwe klanten, meer online omzet door middel van herhaalaankopen en een hogere gemiddelde orderwaarde. Kortom, investeer je in een optimale customer journey, dan verdien je dat gemakkelijk weer terug! In deze sessie geven we praktische tips voor groothandels en merkfabrikanten om hier direct mee te beginnen.

Dennis Zuurhout

Dennis Zuurhout

Cloudsuite

Dennis is Marketing Manager van CloudSuite, het SaaS e-commerce platform voor groothandels en merkfabrikanten. Hij is daar verantwoordelijk voor het opzetten van een allround B2B marketing strategie (zowel online als offline). Klanten van CloudSuite zijn o.a. Charlie Temple, Secrid, Goossens, Vondels en Paardekooper.

Arie van Pelt

Arie van Pelt

Cloudsuite

Arie heeft al ruim 6 jaar ervaring in het digitaliseren van de klantrelatie met de daarbij horende touchpoints (on- en offline). Arie is begonnen bij een groothandel alwaar hij e-commerce serieus op de kaart heeft gezet en inmiddels meer dan 90% van de orders via het online kanaal binnenkomen. Nu werkt hij als e-commerce consultant, waar hij dagelijks klanten helpt bij het professionaliseren van een e-commerce omgeving.

Gelijktijdige sessies