E-Commerce Live

Hoe maak je het marketplaces kanaal rendabel en hoe schaal je winstgevend op?

11:20 25 minutes roundtable Roundtable 5
Lucas Bassa NetprofilerFrans Appels Netprofiler

In deze round-table is er ruimte om te sparren en kennis en ervaring te delen hoe het marketplaces-kanaal rendabel kan worden ingezet. Lucas kan voorbeelden van verschillende klanten delen en zal zijn kennis en ervaring inzetten om ook jouw marketplaces strategie naar een volgens niveau te tillen en de resultaten exponentieel te laten groeien. 

Deze round-table is niet bedoeld voor medewerkers van andere bureau’s of zelfstandigen. 

Lucas Bassa

Lucas Bassa

Netprofiler

Lucas Bassa heeft veel ervaring binnen het marketplaces-kanaal. Hij heeft bij organisaties zoals Alpine de volledige marketplacesstrategie opgezet en is nu verantwoordelijk voor de gehele marketplaces discipline binnen Netprofiler. Van strategie tot uitvoering en van Bol.com tot Amazon. Lucas denkt mee hoe je tot een geschikt programma kan komen om het maximale uit het marketplaceskanaal te halen.

Frans Appels

Frans Appels

Netprofiler

Frans Appels is managing partner van de LevelUp Group met 4 labels: Netprofiler, Leadscope, Cloud Nine Digital en ClickValue. ClickValue helpt met meer dan 30 consultants (internationale) grote en kleine online en e-commerce bedrijven met conversie optimalisatie, UX, A/B testen en CRO programma’s

Gelijktijdige sessies