E-Commerce Live

Hoe zet je personalisatie effectief in bij groothandels en merkfabrikanten?

14:55 25 minutes roundtable Roundtable 10
Dennis Zuurhout CloudsuiteArie van Pelt Cloudsuite

Het personaliseren van jouw zakelijke online shop klinkt misschien lastig, maar door de inhoud af te stemmen op de behoeften en het gedrag van de klant verbeter je de customer experience en vergroot je de kans op meer conversie. Maar hoe zet je personalisatie effectief in? In de deze sessie geven we jou praktische tips mee om hier direct mee te beginnen.

Dennis Zuurhout

Dennis Zuurhout

Cloudsuite

Dennis is Marketing Manager van CloudSuite, het SaaS e-commerce platform voor groothandels en merkfabrikanten. Hij is daar verantwoordelijk voor het opzetten van een allround B2B marketing strategie (zowel online als offline). Klanten van CloudSuite zijn o.a. Charlie Temple, Secrid, Goossens, Vondels en Paardekooper.

Arie van Pelt

Arie van Pelt

Cloudsuite

Arie heeft al ruim 6 jaar ervaring in het digitaliseren van de klantrelatie met de daarbij horende touchpoints (on- en offline). Arie is begonnen bij een groothandel alwaar hij e-commerce serieus op de kaart heeft gezet en inmiddels meer dan 90% van de orders via het online kanaal binnenkomen. Nu werkt hij als e-commerce consultant, waar hij dagelijks klanten helpt bij het professionaliseren van een e-commerce omgeving.

Gelijktijdige sessies