E-Commerce Live

International Growth: Delivering omni-channel localised experiences

14:55 25 minutes roundtable Roundtable 27
Jongeren en impact maken: het verhaal van Bundle Pascal Lansink KWF KankerbestrijdingHoe bedien je F1 teams, voetbalclubs en automerken op hetzelfde omnichannel platform Luuk Roestenberg StichdRB2 Deployteq bitfactory 050 Media Piwik PRO Incentro Zou jij ongezien een auto online kopen? Jaap Cuperus auto.nlFreshworks Mundo Op grote schaal personaliseren in de doelgroep ‘jonge gezinnen’ Gerben ten Thij FamilyblendDigitalum Het Halo Effect van branding op digital performance Erik-Jan Koense HelloTVNieuws

As part of your international growth you need to deliver localised experiences. This increases the complexity of your Content Management and Product Information Management process, and makes it even more challenging in an omni-channel environment. Hosted together with Contentful we will discuss how organisations can optimise their global content and product creation and distribution process.

Jongeren en impact maken: het verhaal van Bundle

Hoe bind je als non-profit de jonge generatie aan je organisatie en hoe maakt deze generatie zo makkelijk mogelijk impact? In deze sessie zoomen we in op de ontwikkeling van het digitale platform Bundle een samenwerking tussen zes goede doelen. Tevens bespreken we de samenwerking met ING: eenvoudig doneren aan goede doelen via de ING bankieren app.

Pascal Lansink

Pascal Lansink

KWF Kankerbestrijding

Pascal Lansink werkt als innovator en veranderaar bij KWF Kankerbestrijding. Zijn motto is “if we do what we did, we get what we got”. Groot fan van lean startup principes en groots denken, maar klein beginnen. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de non profit en overheidssector.

Hoe bedien je F1 teams, voetbalclubs en automerken op hetzelfde omnichannel platform

Een omschrijving van de ontwikkeling van het digitale landschap van Stichd de afgelopen drie jaar. Van een Magento 1 webshop naar een omnichannel setup met een custom middleware laag, webshops van BMW, Manchester City, Fuelforfans, Senna, Formule E en eerder McLaren F1, Mercedes F1, Haas F1. Waarbij de Manchester city omgeving omnichannel is met volledige RFID integratie en ons warehouse voor een deel geautomatiseerd is. De groei die we doorgemaakt hebben binnen een van origine B2B organisatie naar een organisatie waar we groot zijn in B2B en heel hard groeien in B2C.

Luuk Roestenberg

Luuk Roestenberg

Stichd

Luuk is een ervaren digitale product ontwikkelaar. Hij begon zijn carrière bij Zoover.nl en heeft daarna meegewerkt aan Weeronline.nl. Vervolgens heeft hij bij Maxeda DIY de sites van Praxis.nl en Brico.be vernieuwd. Inmiddels is Luuk werkzaam als Head of Digital solutions bij Stichd, onderdeel van de PUMA group.

RB2

RB2

Deployteq

Deployteq

bitfactory

bitfactory

050 Media

050 Media

Piwik PRO

Piwik PRO

Incentro

Incentro

Zou jij ongezien een auto online kopen?

Auto.nl verkoopt auto’s op een unieke wijze. Zonder showroom, zonder opdringerige verkopers, zonder verborgen kosten en zonder onderhandeling. Een volledig digitaal proces waar klanten lovend over zijn. Toch gaat het in de branche niet vanzelf. Meerdere andere aanbieders zoals Carvana, Cazoo als ook Carnext trekken zich terug uit Nederland of zijn zelfs helemaal gestopt. Het lijkt erop dat dealers wel geld verdienen, maar de zogenaamde disruptives niet.

Hoe ben je succesvol in een productcategorie waarin het gepercipieerde risico groot is? Hoe pas je je business aan de gewenste customer journey van de klant? En hoe belangrijk is service in dit model? In deze presentatie hoor je welke stappen auto.nl heeft gemaakt van een online only naar een online first model.

Jaap Cuperus

Jaap Cuperus

auto.nl

Jaap is General Manager van auto.nl. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het succes van auto.nl. Voordat hij startte bij auto.nl heeft hij de nodige ervaring opgedaan in digitale transformatie en het ontwikkelen en innoveren van business modellen en klantproposities voor onder andere Coolblue, Bakker.com, De Thuisapotheek en ABN AMRO. Jaap heeft een achtergrond in marketing & sociologie.

Freshworks

Freshworks

Mundo

Mundo

Op grote schaal personaliseren in de doelgroep ‘jonge gezinnen’

‘De ene moeder is de andere niet’. Bij Familyblend weten we dit als geen ander. Maandelijks bezoeken miljoenen moeders (25 tot 45 jaar) onze platformen Kek Mama, Mamaplaats, Mama Magazine, Me-to-we en Baby op komst. Door slim gebruik te maken van onze data kunnen we deze moeders een persoonlijke ervaring bieden. We delen in specifieke groepen die wij Audiences noemen.

We verzamelen wat hun interessegebieden zijn en in welke levensfasen ze zitten. Zo kunnen we ons richten op lezers die vaak bezig zijn met bijvoorbeeld gezondheid, of fashion belangrijk vinden. Maar ook op lezers met jonge kinderen, of in de leeftijd van 6 tot 12. Inmiddels hebben we ruim 40 Audiences. We beperken de waste voor onze lezers en helpen onze klanten hun juiste doelgroep te bereiken.

Tijdens deze presentatie vertel ik waarom personalisatie binnen de doelgroep ‘jonge gezinnen’ zo belangrijk is, welke resultaten we hebben behaald en hoe we de implementatie hebben gedaan.

Gerben ten Thij

Gerben ten Thij

Familyblend

Gerben werkt inmiddels tien jaar met marketingdata. Hij heeft verschillende vormen van marketing gezien: B2B, retail, e-commerce en publishing. Met veel verschillende producten/diensten: beveiliging, brillen, wijn en koffie, een magazine en online platformen.

Gerben is altijd bezig met de vraag: hoe kunnen we data slim inzetten om onze marketing beter te maken? In zijn ervaring betekent beter: persoonlijker.

Digitalum

Digitalum

Het Halo Effect van branding op digital performance

Brandmarketing en performance marketing. Het lijken vaak verschillende werelden die elkaar niet altijd goed begrijpen. Waar bij brand marketing zachte kpi’s gelden als merkwaarden en merkvoorkeur, zijn de kpi’s voor performance marketing keihard en goed meetbaar zoals leads, clicks en sales

Maar de steeds bredere professionalisering van digital marketing leidt ons naar nieuwe combinaties. Want als iedereen in jouw markt zijn digital performance en marketingautomatisering op orde heeft, wat gaat dan het verschil maken? Zou branding kunnen leiden tot betere performance en zelfs kunnen werken als enige onderscheidende factor? Kunnen de twee ogenschijnlijk aparte werelden dan toch heel goed samenwerken en elkaar zelfs versterken? Antwoord op deze vragen en hoe dit wel en niet heeft gewerkt tijdens voor HelloTV krijg je tijdens deze talk.

Erik-Jan Koense

Erik-Jan Koense

HelloTV

Als merk succesvol zijn in het continue veranderende landschap van marketing, media en data, is waar Erik-Jan graag mee bezig is.

In maart 2021 is hij gestart bij HelloTV als Director Marketing & E-commerce. Met een enthousiast team hebben ze eind vorig jaar het nieuwe merk HelloTV geïntroduceerd en werken ze dagelijks aan het succes van onze omnichannel formule.

Nieuws

TEST TEST TEST TEST

Gelijktijdige sessies