E-Commerce Live

Brainstorm: van bestelling tot levering – wat is jouw grootste ergernis – en hoe lossen we dat op!?

15:15 30 minutes 27
Jan Pronk Clear Focus Group

DeliveryMatch bracht begin 2018 een boek uit op basis van onderzoek naar wat de effecten zouden zijn op het gebied van sales en logistieke kosten indien het huidige Push proces van Next Day leveren veranderd zou worden naar een Pull proces waarbij de klant (mede) het lever moment bepaald. Tijdens deze ronde tafel wordt u door Roland Slegers bijgepraat over de uitkomsten van dit onderzoek en kunt u hierover met hem discussiëren.

Jan Pronk

Jan Pronk

Clear Focus Group

Jan Pronk is sinds 2014 actief als zelfstandig interim manager en oprichter van de Clear Focus Group. De Clear Focus Group is
gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op het gebied van Interim Management, Project Management & Consultancy. “Betrouwbaar&”, “Transparant”, “Flexibel”, “Pragmatisch”, “Betrokken”en “Focus” zijn kernbegrippen waar de Clear Focus Group grote waarde aan hecht. Waar nodig kunnen wordt gebruik gemaakt van een vertrouwd netwerk van flexibele en onafhankelijke professionals met uiteenlopende specifieke competenties. Dit varieert van Sales, Business Development, Programma Management, Human Resource Management tot Supply Chain Management en ICT Management. Daarvoor heeft Jan diverse management en directie functies vervuld. Zijn kennis en expertise bevindt zich met name op het gebied van Sales, ICT, logistiek en e-commerce & fulfillment. Daarnaast is Jan bestuursvoorzitter van de stichting ´Logistieke Webshop van het Jaar´.

Gelijktijdige sessies