E-Commerce Live

Open SaaS en e-commerce: wat zijn de mogelijkheden en voordelen?

13:40 25 minutes roundtable Roundtable 8
Jeroen van Meel BigCommerceJurriën Kerstholt De Nieuwe Zaak

Jij bent flink aan de weg aan het timmeren met jouw online platform, maar dit brengt hoge kosten en veel inspanning met zich mee. Moderne e-commerce SaaS oplossingen zorgen daadwerkelijk voor ontzorging. Geen tijd besteden aan updates, performance & security, maar juist aan het verbeteren van de ervaring van je klant. Profiteer van de beschikbare standaarden en richt je volledig op jouw onderscheidende vermogen. Tijdens deze ronde tafel sessie gaan we in op praktijkervaringen.

Jeroen van Meel

Jeroen van Meel

BigCommerce

Jeroen is Country Lead bij BigCommerce, met als doel om een platform voor iedere fase van groei te positioneren bij bedrijven in de BeNeLux. Open SaaS biedt out-of-the box zeer rijke SaaS functionaliteit met de vrijheid om via een API centric approach te koppelen aan Apps of andere systemen.

Jurriën Kerstholt

Jurriën Kerstholt

De Nieuwe Zaak

Jurriën is als bedrijfskundige op het kruispunt van business en IT beland. In 2005 is hij het e-commerce bureau De Nieuwe Zaak gestart, inmiddels uitgegroeid naar full service digitaal bureau. Vanuit deze rol is hij vooral geïnteresseerd in de balans tussen techniek, marketing en creativiteit.

Gelijktijdige sessies