E-Commerce Live

Unleashing the Power of AI: Making the Complex Simple

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 2
Hans van den Berg Handpicked agencies

In een wereld waarin technologie zich in een ongekend tempo ontwikkelt, is het gemakkelijk om je te verliezen in de complexiteit. In deze sessie zal ik vertellen hoe AI ons leven kan vereenvoudigen op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Samen zullen we verkennen hoe AI ons kan helpen te innoveren, complexe problemen op te lossen en een betere toekomst voor ons allemaal kan creëren.

Hans van den Berg

Hans van den Berg

Handpicked agencies

Hans van den Berg is een AI-evangelist met een passie voor het empoweren van organisaties met de nieuwste AI-technologie. Hij heeft een schat aan ervaring in het werken met een divers scala aan bedrijven, waaronder fabrikanten, retail- en groothandelsbedrijven en energie- en dienstverlenende bedrijven.

Hans heeft een unieke benadering in zijn werk, waarbij hij zich richt op het eerst identificeren van zakelijke uitdagingen en het stellen van prioriteiten, waarbij hij daarna kleine stappen neemt om oplossingen te implementeren. Vanuit daar vindt hij de AI oplossingen die de uitdagingen het meest effectief oplossen. Hans is een groot voorstander van ethische AI, omdat hij gelooft dat AI een positieve rol kan spelen bij het ondersteunen van mensen.

Gelijktijdige sessies