E-Commerce Live

Bestorm de grootste afzetmarkt van Europa met fulfilment & marketing

13:20 30 minutes presentation Stage 6
Andreas Giese DexportEdwin van der Ham Monta

Vraag je je af hoe je het vertrouwen van de Duitse consument kunt winnen? Wil je de concurrentie aftroeven en je merk opbouwen in Duitsland? Dexport en Monta delen groeikansen en praktijkvoorbeelden over hoe je de Duitse consument succesvol benadert.

  • Het benutten van marketplaces voor het winnen van nieuwe klanten.
  • Het stimuleren van de groei van je webshop.
  • Verwachtingen van de Duitse consument omtrent verzending en retouren.
  • Bekendheid creëren via social media en het effectief inzetten daarvan.
  • Het optimaliseren van je Duitse website.

Mis het niet!

Andreas Giese

Andreas Giese

Dexport

Andreas Giese, oprichter & CEO van Dexport. Hij is geboren en getogen in Berlijn en startte in 2006 Dexport: dé online marketingspecialist voor de Duitse markt. Zijn missie is het opbouwen en in stand houden van het beste team Duitse marketing team in Nederland. Andreas adviseert snelgroeiende bedrijven en bekende merken bij de uitrol van de internationale groei. Daarnaast is Andreas initiatiefnemer van het CrossBorder event en de CrossBorder Top30, waarbij de dertig snelst groeiende e-commerce bedrijven in het buitenland in kaart worden gebracht.

Edwin van der Ham

Edwin van der Ham

Monta

Edwin is een rasondernemer. Direct na zijn studie startte hij Montapacking (nu Monta) op: toen een verpakbedrijfje, inmiddels het grootste fulfilment bedrijf van
Nederland. Naast fulfilment levert Monta sinds enkele jaren ook haar zelfontwikkelde software en unieke hardware aan bedrijven met eigen magazijnen. Edwin is dol op technologie & innovatie en hecht tegelijkertijd veel waarde aan de mensen binnen Monta. +10% van de medewerkers heeft een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Gelijktijdige sessies