E-Commerce Live

Beter eten, lekker geregeld. Stormachtige online groei in duurzame versproducten

13:20 30 minutes presentation
Tom Peeters Crisp

De Crisp app werd gelanceerd in het najaar van 2018, gesteund met het grootste startkapitaal van de afgelopen drie jaar in de Benelux. Sindsdien maakt de online supermarkt voor kwaliteitsproducten een stormachtige groei mee. Het team van Crisp bouwt aan iets waar ze trots op zijn. Niet alleen zakelijk maar ook maatschappelijk. Oprichter Tom Peeters geeft toelichting op het fundament én de radicaal andere aanpak achter de schermen bij deze succesvolle start-up. Hij laat zien hoe Crisp een categorie winnaar bouwt in de grootste sector van eCommerce. 

Tom Peeters

Tom Peeters

Crisp

Tom Peeters (1984) is co-founder en CEO van Crisp. Online supermarkt Crisp lanceerde in 2018 gesteund met het grootste startkapitaal in de afgelopen 3 jaar.
Tijdens zijn studie in Amsterdam heeft hij oa. de Restaurant Week mede opgezet. Zijn carrière is hij gestart in Londen als M&A adviseur, tot de drang om iets te bouwen te groot werd en hij co-founder werd van Westwing. Die succesvolle eCommerce formule ging in 2018 naar de beurs. Crisp is geboren vanuit de drive om te werken met je passie, heel veel mensen te bereiken en een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.

Gelijktijdige sessies