E-Commerce Live

Copywriting & gedragspsychologie

15:20 30 minutes presentation Stage 4
Martin van Kranenburg Schrijven voor het Brein

Neuromarketing én copywriting zijn hot. Logisch, want uit onderzoek blijkt dat tekst dé belangrijkste factor is voor meer conversie.
Vergroot je kennis en maak direct meer impact. Leer hoe je bewezen verleidingsprincipes uit de gedragspsychologie kunt vertalen naar breinvriendelijke zinnen en converterende teksten. Als je die neuro-laag over tekst legt ontstaat er een gouden combinatie.
Mis het niet. Martin laat je aan de hand van veel praktijkcases zien hoe je met minimale inspanning morgen je conversie al kunt verhogen.

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Schrijven voor het Brein

Martin van Kranenburg is een van de meest gevraagde conversie, personalisatie én neuromarketing sprekers in Nederland. Docent van het jaar Beeckestijn Business School en met een 9.16 de #1 spreker op de Webwinkel Vakdagen. Samen met Wim van der Mark is hij partner en ontwikkelaar van de populaire e-learning Schrijven voor het Brein. In dit online programma leren ondernemers en marketing teams hoe ze onweerstaanbare breinvriendelijke teksten kunnen schrijven voor meer conversie.

Gelijktijdige sessies