E-Commerce Live

De brug tussen e-commerce en e-consumenten met 8 miljoen PostNL-accounts

10:00 30 minutes presentation Stage 3
Maarten de Smit PostNLMartijn Phijffer PostNL

Bij PostNL willen we het meest efficiënte en innovatieve logistieke platform voor e-commerce en post zijn. In, naar en vanuit de Benelux. Naadloos geïntegreerd met klanten, consumenten en partners. Dat doen we gedreven door data, geleid door algoritmes ter ondersteuning van de mens. Zodat we samen een onderscheidende klantervaring kunnen leveren. Maarten en Martijn maken concreet wat dit betekent en wat het oplevert voor de e-commerce sector.

Maarten de Smit

Maarten de Smit

PostNL

Maarten is een aanjager van ideeën en heeft de capaciteit om deze om te zetten in concrete producten. Hij is een mooie combinatie van strategie, product en business ontwikkeling en street-smartness. Maarten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale proposities van PostNL.

Als ondernemend type heeft hij verschillende succesvolle ondernemingen opgericht en gerun-ed. Een voorbeeld hiervan is Shopsuite, dat in 2020 is overgenomen door Odyssey Attribution.

Martijn Phijffer

Martijn Phijffer

PostNL

Martijn combineert een scherp oog voor kansen met een exceptioneel commercieel talent, wat hem in staat stelt anderen mee te nemen in zijn visie. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale proposities binnen PostNL en richt zich op het identificeren van nieuwe kansen en manieren om de huidige en toekomstige proposities te verbeteren.

Gelijktijdige sessies