E-Commerce Live

De grootste uitdaging in e-commerce: schaalbaar groeien in Europa

minutes presentation
Vincent Natenstedt Trusted ShopsSander Berendsen SB Supply

Tijdens dit webinar gaan Sander Berendsen van SB Supply en Vincent Natenstedt van Trusted Shops met ons in gesprek over de valkuilen en uitdagingen van online groeien in Europa.

Ze vertellen hoe je bij internationale groei kunt omgaan met schaalbaarheid, innovatie, customer experience en de inzet van marketplaces. Ze laten ook zien hoe je ervoor zorgt dat je als buitenlandse aanbieder toch lokaal, native en dus vertrouwd overkomt. En ze vertellen over de pijnpunten en kansen bij het lokaal zakendoen, zoals niet passend aanbod, slechte logistiek, andere wetgeving en vertrouwen van de consument. Hierbij gaan ze dieper in op hoe SB Supply, cross-border aanbieder van hoogwaardige accessoires voor onder andere smartphones, tablets, computers en gaming, dit door de jaren heen heeft ervaren. Je leert hoe SB Supply door te werken met natives, te durven veranderen en nieuwe dingen te proberen ervoor heeft gezorgd dat ze succesvol zijn en blijven binnen Europa. En hoe ze daar nu, in tijden van de Corona-crisis, mee omgaan.

Vincent Natenstedt

Vincent Natenstedt

Trusted Shops

Vincent Natenstedt is al 9 jaar lang actief binnen de e-commerce voor bedrijven die online vertrouwen genereren op webwinkels, startend in markt voor betaalmethodes en de laatste 6 jaar bij Trusted Shops. Vincent specialiseert zich binnen de e-commerce dan ook op het adviseren van webwinkels op het gebied van online vertrouwen en conversie.

Sander Berendsen

Sander Berendsen

SB Supply

Sander Berendsen (26) had het e-commerce spelletje al vroeg door. Op 16-jarige leeftijd, tijdens zijn middelbare schooltijd, richtte hij zijn bedrijf SB Supply op. Tijdens zijn studie Economie en zijn tijd in Australië had hij vrijwel alles uitbesteed, maar langzaam begon het te kriebelen en na zijn studie nam hij het heft weer in eigen hand. Hij sloot SB Supply weer helemaal in zijn armen en zijn kindje groeide op tot volwassen crossborder bedrijf. Het bedrijf is inmiddels actief in verschillende Europese landen met een Nederlandse en Duitse vestiging. Het bedrijf won in de afgelopen jaren verschillende prijzen en werd genomineerd voor o.a. Cross Border award, eCommerce50, FD Gazelle en Young Talent