E-Commerce Live

De online klantreis van 2023: persuasive personalisatie in 5 babysteps

13:20 30 minutes presentation Stage 5
Rik van den Wijngaard YellowgrapeMartijn Versteeg Yellowgrape

In deze presentatie nemen we je mee in de online klantreis van 2023. Door geautomatiseerde kanaaloverstijgende personalisaties stuur je websitebezoekers binnen 5 stappen naar het gewenste eindgedrag én meet je alles door binnen het Customer Lifecycle model.

Bouw op een solide basis van aankoop- en gedragsdata en versterk je strategie met een snufje neuromarketing. Neem de voorsprong op de concurrentie en maak het verschil in de online klantreis van 2023.

Rik van den Wijngaard

Rik van den Wijngaard

Yellowgrape

Rik van den Wijngaard is creatief strateeg op het gebied van e-commerce. Samen met Johan Smits geeft hij leiding aan Yellowgrape. Van den Wijngaard helpt (middel)grote bedrijven met het strategische inbedden van e-commerce binnen de gehele bedrijfsvoering, door middelen slim met elkaar te verbinden en fanatiek te monitoren.

Martijn Versteeg

Martijn Versteeg

Yellowgrape

Met inmiddels 10-jaar online marketing ervaring, aan zowel de klant- als bureauzijde, heeft Martijn inmiddels iedere customer journey wel van dichtbij gezien. Deze kennis gecombineerd met zijn commercieel inzicht gebruikt hij tegenwoordig bij Yellowgrape als Customer Journey Consultant, aan de hand van het Yellowgrape Lifecycle Strategie.

Gelijktijdige sessies