E-Commerce Live

De toekomst van eCommerce en de mogelijkheden voor merken in het succesvol voeren van een kanaalstrategie

15:20 30 minutes Stage 2
Mart Postma MART & Company | Marketing & Growth AcceleratorJoost Kerckhaert Etos

Het panel zal discussiëren over de belangrijkste factoren bij het bepalen van de juiste kanalen om je merk te promoten en hoe je deze kanalen optimaal kunt benutten. Daarnaast zullen ze ingaan op de uitdagingen die gepaard gaan met het navigeren door het snel veranderende e-commerce landschap en hoe merken hierop kunnen inspelen. Of je nu een start-up bent of een gevestigd merk, dit panel zal inzichten bieden en best practices delen om je te helpen je kanaalstrategie te optimaliseren en jouw merk te laten groeien.

Mart Postma

Mart Postma

MART & Company | Marketing & Growth Accelerator

Mart Postma bouwde een carrière op als marketing manager met meer dan 15 jaar ervaring in het werken voor wereldwijde merken en technologiebedrijven zoals Heineken, NearSt en Meta (Facebook/Instagram/Whatsapp).

In 2018 richtte hij het interim-marketingbureau MART & Company op, waar hij groei- en marketingstrategieën ontwikkelt en teams bouwt voor snelgroeiende organisaties. Daarnaast begeleidt hij beginnende AI-, Tech- en e-Commerce-startups als mentor vanuit VC & Start-up accelerator bedrijf Rockstart, en ondersteunt hij technologiebedrijven in hun groei.

Joost Kerckhaert

Joost Kerckhaert

Etos

Joost is een ervaren manager binnen e-commerce en FMCG. Hij heeft ervaring aan zowel de leverancierskant (oa Procter & Gamble) als aan de pure play (wehkamp en amazon) en omnichannel retail (etos) kant. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de inkoopafdeling van etos en diverse change projecten voor etos.nl 

Gelijktijdige sessies