E-Commerce Live

Duurzame check-out: samen voor groenere keuzes

15:20 30 minutes presentation Stage 7
Lotte Mulder valanticAlicja van Ewijk Thuiswinkel.org

Ontdek hoe de e-commerce sector kan verduurzamen door samen te werken met consumenten. In deze sessie presenteren we de resultaten van een uniek onderzoek waarin verschillende stimuleringsvormen in de check-out zijn getest bij 5 toonaangevende webshops. We bieden praktische tips voor webshops en laten zien hoe kleine stappen een grote impact kunnen hebben op de planeet. 

Dit onderzoek is uitgevoerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Thuiswinkel.org, valantic, en Dijksterhuis en Van Baaren.

Lotte Mulder

Lotte Mulder

valantic

Ontmoet Lotte, Conversie Optimalisatie Consultant bij valantic. Lotte is verantwoordelijk voor het verhogen van de conversie van A-merk webshops. Met behulp van kwantitatieve en kwalitatieve databronnen analyseert ze de prestaties en voert ze verschillende tests en onderzoeken uit. Lotte’s expertise in A/B-testen, usability, expert reviews en audits is de sleutel tot haar succes in het verbeteren van de conversie van webshops.

Alicja van Ewijk

Alicja van Ewijk

Thuiswinkel.org

Maak kennis met Alicja, een voorvechter van duurzaamheid in de e-commerce sector. Haar missie is om duurzaamheidsinitiatieven uit te rollen naar webwinkels. Alicja ontwikkelt tools en projecten die voortdurend worden aangepast aan de veranderende vraag vanuit de sector. Ze onderhoudt nauw contact met Thuiswinkel.org-leden en andere stakeholders om hun feedback te integreren. Laat je inspireren door Alicja’s toewijding en passie voor duurzaamheid.

Gelijktijdige sessies