E-Commerce Live

E10 debat leider

13:20 30 minutes Stage 4
Geert-Jan Smits Flinders

De toplijst met meest innovatieve e-commerceprofessionals van Nederland wordt dit jaar voor de 11e keer gepubliceerd en bestaat uit e-commerceprofessionals van Nederlandse bodem. Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven.

Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerceconcepten. De definitieve top 10 is bepaald door lezers van Emerce magazine en de online nieuwsbrief.

De uitreiking vindt plaats onder leiding van Geert-Jan Smits van Flinders.

Geert-Jan Smits

Geert-Jan Smits

Flinders

Geert-Jan Smits is oprichter en directeur van Flinders, een woonwinkel voor iedereen. Flinders heeft meer dan 18.000 meubels, designlampen en woonaccessoires. Het is de missie van Flinders om bijzondere interieurproducten voor iedereen bereikbaar te maken. Naast de webwinkels in Nederland, België en Duitsland is er een fysieke winkel in Zaandam en zijn er twee Flinders cafés in Hilversum en Groningen. Flinders is in 2016 door het Financieele Dagblad genomineerd voor de FD Gazellen Awards als snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Gelijktijdige sessies