E-Commerce Live

E-commerce10 award uitreiking

13:20 30 minutes
Patrick Hurenkamp BloomonBart Troost BloomonMariah Mansvelt Beck YoniWendelien Hebly YoniThalita van Ogtrop The Next ClosetKoen Thijssen BloomonHans Böhm BeerwulfSebastiaan Berkvens BeerwulfMartijn Obers SwapfietsDirk de Bruijn SwapfietsHenk Smit Kees Smit TuinmeubelenHenk Jan Bijmolt GaderoRoy van Keulen JumboDick Slootweg BidfoodRichard Burger SwapfietsLieke Pijpers The Next ClosetHuub Vermeulen bol.comSteven Uitentuis Swapfiets

De toplijst met meest innovatieve e-commerceprofessionals van Nederland wordt dit jaar voor de 11e keer gepubliceerd en bestaat uit e-commerceprofessionals van Nederlandse bodem. Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven.

Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerceconcepten. De definitieve top 10 is bepaald door lezers van Emerce magazine en de online nieuwsbrief.

De uitreiking vindt plaats onder leiding van Geert-Jan Smits van Flinders.

Patrick Hurenkamp

Patrick Hurenkamp

Bloomon

Bart Troost

Bart Troost

Bloomon

Mariah Mansvelt Beck

Mariah Mansvelt Beck

Yoni

Wendelien Hebly

Wendelien Hebly

Yoni

Thalita van Ogtrop

Thalita van Ogtrop

The Next Closet

Koen Thijssen

Koen Thijssen

Bloomon

Hans Böhm

Hans Böhm

Beerwulf

Sebastiaan Berkvens

Sebastiaan Berkvens

Beerwulf

Martijn Obers

Martijn Obers

Swapfiets

Dirk de Bruijn

Dirk de Bruijn

Swapfiets

Henk Smit

Henk Smit

Kees Smit Tuinmeubelen

Henk Jan Bijmolt

Henk Jan Bijmolt

Gadero

Henk Jan is ondernemer bij de grootste online houthandel van Nederland Gadero. Daarvoor was hij eigenaar van Affiliatenetwerk Cleafs en online reisbureau Travelmap. Met Gadero valt hij op door de enorme hoeveelheid contentmarketing en het succesvolle youtube-kanaal.

Roy van Keulen

Roy van Keulen

Jumbo

Roy van Keulen is Executive Director Marketing & Online bij Jumbo. Hij houdt zich bezig met de ambitie om de leidende omnichannel speler te zijn, waarbij Jumbo top-of-mind is bij de klant wanneer het relevant is. Daarnaast zal Jumbo te maken krijgen met een ander soort klant, waardoor zowel de winkels als het online platform zich binnen de Jumbo-formule bewegen richting ‘personalised food’.

In een tijd dat online voor veel winkels nog toekomstmuziek was, hield hij zich er al mee bezig. Bij TomTom bouwde hij vanaf 2004 services en online uit, en laat hij de online omzet uitgroeien tot ruim tien procent van TomTom’s totale omzet. Bij zijn volgende werkgever Maxeda, moederbedrijf van o.a. doe-het-zelfzaken als Brico (BE) en Praxis – leidde hij de herpositionering ‘Voor de makers’, en zette hij het platform Voordemaker.nl in de markt. Van Keulen heeft een zwak voor bedrijven die geloven dat EBITDA het gevolg is van een tevreden klant.

Dick Slootweg

Dick Slootweg

Bidfood

Richard Burger

Richard Burger

Swapfiets

Lieke Pijpers

Lieke Pijpers

The Next Closet

Lieke Pijpers studeerde Strategic Product Design aan de TU Delft. Samen met haar compagnon Thalita van Ogtrop begon ze in 2013 The Next Closet; een online marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands designerkleding. Binnen The Next Closet is ze met name verantwoordelijk voor de strategie, financiën en productontwikkeling; de ontwikkeling van het online platform gebeurt in eigen beheer. Hiervoor heeft Lieke verschillende andere bedrijven en initiatieven opgezet (o.a. Circle Economy, Professional Passionates). Een duurzame impact creëren vindt ze belangrijk en is de rode draad door haar ondernemende carrière.

Huub Vermeulen

Huub Vermeulen

bol.com

Na zijn studie “technische computerkunde” vervult Huub een aantal technische en daarna technisch/commerciële functies bij Philips, Bosch Rexroth en CAE. In 1998 start hij als operations director bij Docdata Benelux en vervolgens wordt hij managing director bij Docdata e-commerce fulfillment. Huub maakt de overstap naar bol.com in 2001 en daar wordt hij Directeur Operations & Fulfillment. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor onder andere klantenservice, betalingsverwerking en logistiek. Sinds 1 september 2017 is hij Algemeen Directeur van bol.com.

Steven Uitentuis

Steven Uitentuis

Swapfiets

Gelijktijdige sessies