E-Commerce Live

Hoe kunnen merken rendabel hun D2C en multichannel e-commerce uitbouwen?

14:00 30 minutes presentation Stage 4
Rob van Gent The Future of Commerce

Merken met zowel nationale als Europese online ambities krijgen te maken met een woud aan aanbieders van marktplaatsen, sales kanalen, influencers, webshops, voorraadbeheer, multi-country-fulfilment en dropshipping. Het kost simpelweg te veel tijd en de software infrastructuur wordt al snel een dure en complexe kluwe van sub-optimale oplossingen. Dit kan anders!

The Future of Commerce is een groeiend ecosysteem van specialisten in digital Commerce, marketing, logistiek en financing die via een geïntegreerd platform de kopzorgen van bedrijven omtrent e-commerce wegneemt.

Rob van Gent

Rob van Gent

The Future of Commerce

Rob van Gent is 41 jaar en heeft ruim 15 jaar ervaring met Digital Commerce. Hij heeft bij tallozebedrijven gezienhoe zij worstelen met e-commerce, van scale-ups tot grote spelers. Rob is één van de bedenkers van E-commerce as a Service (EAAS).Met zijn partners van The Future of eCommerce (D2C Company, Supplime en NextChapter eCommerce) ontzorgt hij bedrijven met een totaaloplossing voor e-commerce: software +logistiek + marketing.

Gelijktijdige sessies