E-Commerce Live

eCommerce10 Award

13:20 30 minutes Stage 2

De toplijst met meest innovatieve e-commerceprofessionals van Nederland wordt dit jaar voor de tiende keer gepubliceerd en bestaat uit e-commerceprofessionals van Nederlandse bodem. Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven. Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerceconcepten. De definitieve top 10 is bepaald door lezers van Emerce magazine en de online nieuwsbrief. De uitreiking vindt plaats onder leiding van Geert-Jan Smids van Flinders. De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde) Floris Jan Cuypers, medeoprichter Zamro – Michiel Muller, medeoprichter Picnic – Marcel Peters, CEO en oprichter Bundles – Pieter Zwart, CEO Coolblue – Raymond Klompsma, CEO en medeoprichter Srprs.me – Peter van der Poel, Managing Director IKEA – Guido van Staveren van Dijk, CEO en oprichter Moyee Coffee – Max Klijnstra, CEO en medeoprichter Otrium – Olivier van Duijn, CEO Marktplaats- Jitse Groen, CEO Takeaway.com

Olivier van Duijn

Olivier van Duijn

Marktplaats

General Manager Benelux at Ebay

Max Klijnstra

Max Klijnstra

Otrium

Max Klijnstra richtte samen met Milan Daniëls online mode-outlet marketplace Otrium op. Sinds januari
2016 stelt Otrium modemerken in staat met minimale inspanning maar met alle voordelen een outlet te
openen. Voor klanten levert Otrium een first class e-commerce ervaring en levering, en hun favoriete
merken tegen mooie kortingen. Inmiddels werkt Otrium met meer dan 60 merken zoals Puma, Pepe Jeans
en Denham, en heeft het platform meer dan 300.000 leden.

Michiel Muller

Michiel Muller

Picnic

Michiel Muller richtte samen met Joris Beckers en Frederik Nieuwenhuys online supermarkt Picnic op. Sinds oktober 2015 levert Picnic alle boodschappen tegen de laagste prijs gratis aan huis. Sinds de start in Amersfoort is Picnic snel aan het uitgroeien, inmiddels oa naar Utrecht, Almere, Delft, Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Scheveningen, Ede en Veenendaal. Op 17 mei startte Picnic in Nieuwegein, IJsselstein en Houten en kondigde de launch in Schiedam en Vlaardingen aan. 

Raymond Klompsma

Raymond Klompsma

srprs.me

Raymond is CEO en mede-oprichter van srprs.me, het verrassings reisbureau dat mensen onvergetelijke ervaringen geeft door hen op reis te sturen zonder verwachtingen.

Floris Jan Cuypers

Floris Jan Cuypers

Zambro

Floris Jan Cuypers is CEO en Founder van Zambro. Hij heeft passie voor het disruptief bouwen van bedrijven, gedurfd en met pragmatisme, een combinatie van een analytische mindset en structureringsmogelijkheden met hands-on ondernemerschap.

 


Marcel Peters

Marcel Peters

Bundles

Marcel Peters is CEO en Founder van Bundles.

Peter van der Poel

Peter van der Poel

IKEA

Peter van der Poel is managing Director bij IKEA

Jitse Groen

Jitse Groen

Takaway.com

Jitse Groen is CEO bij Takeaway.com

Pieter Zwart

Pieter Zwart

Coolblue

Pieter Zwart is entrepreneur en CEO bij Coolblue

Gelijktijdige sessies