E-Commerce Live

Een omnichannelstrategie mét D2C verkopen zonder kanaalconflict, kan dat? Prins Petfoods heeft het antwoord

14:00 30 minutes presentation Stage 7
Marlou Mulders Prins Petfoods

Prins Petfoods is gespecialiseerd in 100% natuurlijke voedingen voor honden en katten. Als familiebedrijf staat Prins al bijna zestig jaar voor Nederlandse kwaliteitsproducten die onder meer te vinden zijn bij Welkoop, Pets Place en Intratuin. Prins is in Nederland te koop bij meer dan 2000 dierenspeciaalzaken en tuincentra en wordt daarnaast ook online verkocht. Sinds kort verkoopt Prins ook via hun eigen webshop rechtstreeks aan de consument. Het doel van Prins is om een diepere klantrelatie op te bouwen om de loyaliteit van de eindklant te verhogen. Maar hoe reageren hun retailpartners hierop? Wat zijn hun grootste learnings? En welke stappen hebben zij genomen om een kanaalconflict niet in de hand te werken?

In deze sessie deelt Marlou alle ins & outs over hoe Prins tot een werkende strategie is gekomen zonder kanaalconflict met hun retailkanaal.

Marlou Mulders

Marlou Mulders

Prins Petfoods

Marlou Mulders is commercial director bij Prins Petfoods en heeft veel ervaring in de retailbranche. Ze werkt ruim 12 jaar bij het familiebedrijf. Ze is een strateeg met een sterke visie op het gebied van marketing, branding en sales in de petfoodbranche. En uiteraard heeft ze een passie voor dieren!

Gelijktijdige sessies