E-Commerce Live

Het geheim van een succesvolle online e-commercestrategie

10:00 30 minutes presentation Stage 6
Dyon Metselaar NetprofilerFrans Appels Netprofiler

Leer in 20 minuten hoe je een succesvolle online e-commercestrategie opzet. Hoe zorg je voor structurele online groei in een markt die over het algemeen erg volwassen is. Met een gebalanceerde strategie op het vlak van performance en creativiteit doorlopend je online omzet laten groeien. Aan de hand van praktijkcases nemen Dyon en Frans je mee in e-commerce strategieën die in de e-commercemarkt bewezen succesvol zijn en kunnen zorgen voor een succesvolle online strategie.

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Netprofiler

Dyon Metselaar is director bij de online marketing bureau’s Netprofiler & Leadscope. Binnen Netprofiler is hij voornamelijk bezig met het opzetten van de complete online-groeistrategie voor merken zoals Oxfam Novib, Solow en Vakantiemakelaar. Met zijn managementachtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van e-commerce organisaties als geen ander.

Frans Appels

Frans Appels

Netprofiler

Frans Appels is managing partner van de LevelUp Group met 4 labels: Netprofiler, Leadscope, Cloud Nine Digital en ClickValue. ClickValue helpt met meer dan 30 consultants (internationale) grote en kleine online en e-commerce bedrijven met conversie optimalisatie, UX, A/B testen en CRO programma’s

Gelijktijdige sessies