E-Commerce Live

Hoe haal je het meeste uit je pieken en dalen in je online verkoop?

minutes presentation
Gerard den Bakker PostNL Fulfilment

Hoe bereid je je als webshop ondernemer het beste voor op piekperiodes als Black Friday, Cyber Monday en Single’s Day? Op basis van data van de distributievolumes en  fulfilment data deelt PostNL inzichten en tips om zo goed mogelijk de piekmomenten in het jaar door te komen. Welke bezorgopties kun je het beste activeren om de pieken af te vlakken? En wat kun je doen om jouw klant het beste te informeren en sturen tijdens zijn aankoop?

E-commerce is booming. We bestellen massaal vaker en meer online. Die trend is door Corona nog eens versterkt. Zeker tijdens de drukke eindejaarsperiode met feestacties en tijdens de traditionele seizoenspieken wanneer de vakantie uitbetaling heeft plaatsgevonden. Na het zien van deze presentatie kun je direct actie ondernemen om het piekseizoen zo goed mogelijk door te komen.

Gerard den Bakker

Gerard den Bakker

PostNL Fulfilment

Gerard heeft ruime kennis van en ervaring met e-commerce logistiek. Hij heeft bij diverse pakketvervoerders gewerkt en heeft zelf meerdere webwinkels gerund. Bij PostNL is Gerard verantwoordelijk voor de groei van Fulfilment en focust zich op klanten die actief zijn met een eigen webshop in combinatie met platformen & marketplaces.