E-Commerce Live

Hoe N BRANDS een ijzersterk datagedreven omnichannel loyalty programma heeft opgezet

30 minutes
Rowena van Staveren N BRANDS

N BRANDS is het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen, waar de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, FIFTH HOUSE, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY & N HOME onderdeel van zijn. 

In 2020 heeft N BRANDS een datagedreven omnichannel loyalty programma opgezet en hierin on- en offline betalingen aan elkaar gekoppeld, iets waar veel retailers lang mee worstelden. 

Hoe ziet een omnichannel loyalty programma er achter de schermen uit? Wat is de toegevoegde waarde voor de klant? Welke KPI’s zijn belangrijk? Dit en meer wordt tijdens deze lezing uiteengezet.

Tijdens deze presentatie vertelt Rowena waarom een omnichannel loyalty programma belangrijk is, wat de kansen en mogelijkheden zijn van een datagedreven loyalty programma, deelt de eerste resultaten en vertelt zij hoe de toekomst van het loyaltyprogramma er bij N BRANDS uit ziet.

Rowena van Staveren

Rowena van Staveren

N BRANDS

Sinds 2022 werkt Rowena als eCommerce & Project Manager bij NBRANDS, bekend van Nikkie Plessen. Daar is zij in de lead bij de migratie van de omnichannel infrastructuur. Daarnaast houdt zij zich bezig met het doorontwikkelen en optimaliseren van de diverse webshops. 

Gelijktijdige sessies