E-Commerce Live

Hoe ziet een schaalbaar verzendproces eruit dat inspeelt op consumentenverwachtingen?

minutes presentation
Milad Kasigar SendcloudLars Ackerman bloomon

In deze sessie gaan we in gesprek met Sendcloud en Bloomon over huidige consumentenverwachtingen op gebied van verzending. Op basis van inzichten van 8000 Europese consumenten bespreken Sendcloud en Bloomon de elementen voor een schaalbare verzendstrategie. Hoe optimaliseer je het verzendproces om succesvol te schalen? In deze sessie leer je meer over experimenten in de checkout, het verzenden naar andere landen en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Milad Kasigar

Milad Kasigar

Sendcloud

Door zijn jaren ervaring bij Sendcloud heeft Milad de groei van het bedrijf en de verandering in het e-commerce landschap van dichtbij meegemaakt. Hij gebruikt nu zijn uitgebreide kennis en enthousiasme van de e-commerce wereld om bedrijven te voorzien van verzendstrategie├źn en onmisbare inzichten om hun verzendproces zo optimaal mogelijk op te zetten.

Lars Ackerman

Lars Ackerman

bloomon

Enthousiast om B2C producten snel en schaalbaar te lanceren en te ontwikkelen, wereldwijd. Gedreven om zowel digitale als fysieke uitdagingen door middel van product en engineering op te lossen.