E-Commerce Live

Intersport Twinsport: Help een nieuwe e-commerce platform!?

15:20 30 minutes presentation Stage 6
Yarrik van Breukelen Intersport TwinsportMichel Doens Sition

9 maanden geleden is Intersport Twinsport van een custom-made platform overgestapt naar Shopware 6, een open-source-commerceplatform.

Yarrik van Breukelen van Intersport Twinsport en Michel Doens van Sition vertellen over hun ervaringen van de laatste 9 maanden.

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe maak jij je e-commerce architectuur future-proof?
  • Op welke trends speelt Intersport Twinsport in?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van een open-source-commerceplatform?
Yarrik van Breukelen

Yarrik van Breukelen

Intersport Twinsport

Yarrik van Breukelen startte direct na zijn studie HBO Commerciële Economie aan de HvA bij Intersport Twinsport. Sinds oktober 2016 werkzaam in verschillende functies. In het begin vooral bezig geweest met contentbeheer, vervolgens meer naar de functionele werking van de website geschoven. Nu verantwoordelijk voor de performance van de webshop en aangesloten kanalen.

Michel Doens

Michel Doens

Sition

Michel Doens is Managing Partner van Sition. Hij startte Sition in ‘99 naast zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Michel heeft meer dan 20 jaar e-commerce ervaring en adviseer klanten bij e-commerce integraties van ontwerp tot realisatie. Sition is de Shopware Gold Partner voor de Benelux en daarnaast gespecialiseerd in Akeneo PIM en iPaas Alumio. Met een historie in maatwerk ontwikkeling biedt Sition ondersteuning op het gebeid van complexe ERP integraties en maatwerk applicaties.

Gelijktijdige sessies