E-Commerce Live

Market Insights and best practices in D2C

16:40 30 minutes presentation Stage 5
Danny Groenenboom MobiquityGijs Schuilingh Spryker

Spryker en Mobiquity hebben samen meer dan 30 bekende D2C concepten geanalyseerd. Deze D2C-concepten zijn onderworpen aan meer dan 30 verschillende variabelen die de kwaliteit van deze concepten onderzoeken en goede en minder goede voorbeelden laten zien. De uitkomsten hiervan zullen tijdens Emerce Live voor het eerst in detail gedeeld worden. Gijs, sales director BLX van Spryker, en Danny, Retail Strategy Director bij Mobiquity Inc, zullen de deelnemers tot slot inzichten geven hoe zij morgen hun eigen D2C strategie kunnen starten of optimaliseren.

Danny Groenenboom

Danny Groenenboom

Mobiquity

Danny is als Strategy Director Retail bij Mobiquity, een full service digital product agency, verantwoordelijk voor het creëren van next level digitale innovaties bij retailers in Europa. Danny gebruikt zijn ervaring als consultant, CIO, research director en business developer om retailers te helpen echte waarde te creëren bij het ontwikkelen van customer facing projecten. In het recente verleden heeft Danny voor Albert Heijn een seamless payment oplossing opgeleverd, daarnaast is hij onlangs verantwoordelijk geweest voor een complete digitale transformatie van de fitnessketen Fit For Free.

Gijs Schuilingh

Gijs Schuilingh

Spryker

Gijs is al meer dan een decennium een gerenommeerd expert in de tech- en e-commerce industrie. Hij heeft enterprise klanten zoals Booking.com, IKEA, KPN of Philips geholpen met het opleveren van succesvolle B2B, B2C & DTC projecten en is daarmee leider geworden in hun industrie. Momenteel ontwikkelt hij de Benelux regio voor e-commerce platform vendor Spryker Systems als Director Sales.

Gelijktijdige sessies