E-Commerce Live

Panel marketplaces & multibrand retailers: waar liggen de kansen?

12:40 30 minutes presentation Stage 4
Benjamin Derksen FrankBernd Damme SativusHenk Smit Kees Smit TuinmeubelenGeert-Jan Smits Flinders

De stevige opmars van marktplaatsen gaat gepaard met verhalen over grote kansen én felle kritiek. Duidelijk is in ieder geval dat je er als e-commercespeler niet om heen kan. Maar wat heb je er nu eigenlijk aan als multibrand retailer? Onder leiding van Geert-Jan Smits (CEO Flinders) gaan Henk Smit (owner Smittuinmeubelen.nl), Benjamin Derksen (CCO Frank) en Bernd Damme (voormalig Head Of E-commmerce & Omnichannel Essenza Home) de discussie aan.

Benjamin Derksen

Benjamin Derksen

Frank

Benjamin is ondernemer vanaf zijn 15e verjaardag (1983). Tijdens zijn studie Internationale Betrekkingen en Communicatiewetenschappen aan de RuG meer dan 10 jaar geleden is Benjamin mede-eigenaar van Frank geworden. Frank verkoopt honderdduizenden producten die je niet op de hoek van de straat kunt vinden in meer dan 15 landen in Europa en dit jaar zal Frank een nieuw model lanceren…. Frank heeft meer dan 4x in de Deloitte Fast50 gestaan; is meerdere keren winnaar geweest van de European Business Award en biedt werk aan meer dan 150 man. Benjamin is naast Frank o.a. aandeelhouder bij HomerrBuybrain en betrokken bij de NOM NV als lid van de investeringscommissie.
Bernd Damme

Bernd Damme

Sativus

Bernd Damme (1990) got an early start as an entrepreneur. From 2006 he ran Eyewear.nl, an e-commerce which he sold in ’13. He was one of the co-founder’s of menswear brand Pelliano and in 2015 he founded House of Eléonore, an Amsterdam based jewellery house.

Currently he serves as a (strategy) consultant at Sativus and is he advisor to and seed investor in several startups such as Woov and Flex-Appeal.

Henk Smit

Henk Smit

Kees Smit Tuinmeubelen

Geert-Jan Smits

Geert-Jan Smits

Flinders

Geert-Jan Smits is oprichter en directeur van Flinders, een woonwinkel voor iedereen. Flinders heeft meer dan 18.000 meubels, designlampen en woonaccessoires. Het is de missie van Flinders om bijzondere interieurproducten voor iedereen bereikbaar te maken. Naast de webwinkels in Nederland, België en Duitsland is er een fysieke winkel in Zaandam en zijn er twee Flinders cafés in Hilversum en Groningen. Flinders is in 2016 door het Financieele Dagblad genomineerd voor de FD Gazellen Awards als snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Gelijktijdige sessies