E-Commerce Live

Moderator

minutes
Jaspar Roos Limpid & coKrijn Schuurman InterimICGeert-Jan Smits Flinders
Jaspar Roos

Jaspar Roos

Limpid & co

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met zowel ervaring in het oprichten & doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie.

Krijn Schuurman

Krijn Schuurman

InterimIC

De afgelopen 10 jaar heeft Krijn Schuurman opdrachten gedaan voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad. In een tijd die als gevolg van technologische ontwikkelingen sneller verandert dan ooit, filtert hij de relevante onderwerpen. Ter inspiratie voor de klant, maar vooral ook om concrete acties te initiëren en te begeleiden op online gerelateerde gebieden als e-commerce, mobiel, conversie optimalisatie, SEO en strategie en innovatie. Met zijn kennis, creativiteit en communicatieve vaardigheden helpt hij de klant graag vooruit in de toekomst.

Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag en RTL Late Night. Ook treedt hij op als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Geert-Jan Smits

Geert-Jan Smits

Flinders

Geert-Jan Smits is oprichter en directeur van Flinders, een woonwinkel voor iedereen. Flinders heeft meer dan 18.000 meubels, designlampen en woonaccessoires. Het is de missie van Flinders om bijzondere interieurproducten voor iedereen bereikbaar te maken. Naast de webwinkels in Nederland, België en Duitsland is er een fysieke winkel in Zaandam en zijn er twee Flinders cafés in Hilversum en Groningen. Flinders is in 2016 door het Financieele Dagblad genomineerd voor de FD Gazellen Awards als snelst groeiende bedrijf van Nederland.