E-Commerce Live

Omzet maakt blind. Werken aan winstgevende e-commerce

10:00 30 minutes presentation Stage 6
Oscar Diele FlindersStefan van Opstal Tweakwise

De e-commerce markt groeit niet meer. Veel online retailers blijken niet in staat winst te maken. Alleen kijken naar omzetgroei en marktaandeel is achterhaald. De e-commercemanager zal steeds meer afgerekend worden op winstgevendheid. Oscar Diele, ceo van online woonwinkel Flinders, laat zien welke veranderingen zijn bedrijf heeft doorgevoerd om naast groei ook te focussen op winstgevendheid. Met concrete voorbeelden laat hij zien hoe de klantreis met behulp van slimme algoritmen en real-time personalisatie wordt geoptimaliseerd voor conversie én winstgevendheid.

Oscar Diele

Oscar Diele

Flinders

Oscar Diele is een doorgewinterde digitale professional. Bij Wehkamp, Marktplaats en TomTom heeft hij een impact gemaakt door de digitale strategie te leiden en teams te bouwen met een ondernemende en scale-up mindset.

In 2015 koos Oscar voor het ondernemerschap. Zijn online woonwinkel Flinders is inmiddels uitgegroeid tot de marktleider in het premium meubelsegment. Sinds 2021 is Flinders onderdeel van Deens familiebedrijf Nine United.

Stefan van Opstal

Stefan van Opstal

Tweakwise

Stefan van Opstal is Founder van Tweakwise, een Europese marktleider op het gebied van Product Discovery technologie. Met haar SaaS platform bedient Tweakwise nagenoeg de volledige top van de Nederlandse e-commerce met search, merchandising, recommendations, personalisatie en guided selling technologie. 

Vóór de oprichting van Tweakwise heeft Stefan veel retail praktijk ervaring opgedaan bij o.a. De Bijenkorf, HP, Hans Anders en Sligro.

Gelijktijdige sessies