E-Commerce Live

Op weg naar een duurzame E-commerce keten

10:00 30 minutes Stage 2
Rochelle van de Looij DopperBernice Goudt Dopper

Dopper is een impact gedreven bedrijf met één duidelijke missie: we strijden tegen plastic wegwerpwaterflessen om onze oceanen te beschermen tegen plasticvervuiling. We doen dit door systemen te veranderen en mensen en bedrijven te helpen duurzame keuzes te maken door het leveren van innovatieve producten en diensten, zoals onze meest duurzame herbruikbare waterflessen, de Dopper Water tap, educatieve programma’s en awareness projecten. Want waarom zou je plastic wegwerpwaterflessen gebruiken, als je je fles gemakkelijk kunt vullen met schoon en vers drinkwater rechtstreeks uit de kraan, keer op keer? Bij Dopper stoppen we pas als alle plastic wegwerpwaterflessen de wereld uit zijn.

Bij Dopper stellen we duurzaamheid centraal in al onze activiteiten. Van productie tot aan onze service met als doel om mensen en systemen te helpen veranderen in strijd tegen plastic wegwerpwaterflesjes om onze oceanen te beschermen. Aan de hand van concrete voorbeelden en onze learnings (het is niet altijd even makkelijk), delen we hoe je ook in de e-commerce keten een positieve impact kan maken.

Rochelle van de Looij

Rochelle van de Looij

Dopper

Als Product Manager Site & Shops bij Dopper, vindt Rochelle haar drie passies in één: een product met een duurzame missie, samenwerken met collega’s die dezelfde drive delen en dagelijks de klant centraal stellen in haar baan. Samen met collega’s van verschillende afdelingen, optimaliseert Rochelle de E-commerce reis om zo elke stap duurzamer te maken.

Bernice Goudt

Bernice Goudt

Dopper

Na jaren ervaring in e-commerce & digital marketing en het streven naar een duurzamere wereld, is Bernice in 2019 bij Dopper gestart. Hier is ze verantwoordelijk voor het integreren van customer journeys en het bouwen van communities om mensen stap voor stap te helpen impact te maken met behulp van data, content en digitale oplossingen.

Gelijktijdige sessies