E-Commerce Live

AI in fulfilment

10:40 30 minutes presentation
Herbert ten Have Fizyr

What soon to expect? Kunstmatige intelligentie en in ons geval ‘deep learning’ maakt het automatiseren van meerdere logistieke processen mogelijk.Robots bestaan al sinds de jaren 60 en worden steeds autonomer mbv sensoren en een ‘brein’. Echter schieten ze ver tekort in het omgaan met variatie in producten.

Fizyr, dubbele winnaar van de Amazon Picking Challenge, ontwikkeld algoritmes waarmee robots kunnen order picken in magazijnen, poststukken kunnen verenkelen, producten identificeren en op kwaliteit controleren. In deze sessie inzicht in de mogelijkheden,

Herbert ten Have

Herbert ten Have

Fizyr

Herbert ten Have geeft sinds december 2016 leiding aan Fizyr (voorheen Delft Robotics, winnaar van de Amazon Picking). Na voltooiing van de laboratoriumschool (Analytische Chemie) is hij product- en marketingmanager geweest bij Beckman Instruments. Vervolgens startte hij het industriële softwarebedrijf Harley Systems op dat hij 5 jaar later verkocht. Daarna heeft Herbert bij Livingston, Ricoh en Aggreko vele jaren de rol vervult van (International) Sales & Marketing director. Herbert was een van de pioniers in de op deep learning gebaseerde visie om robots te begeleiden naar  objecten die variëren in vorm, groote en kleur.

Gelijktijdige sessies