E-Commerce Live

Panel: Future of Payments

16:40 30 minutes presentation Stage 4
Pieter Stal MultiSafepayHan Gerrits KnabAmos Kater Currence

De experts in dit panel gaan met elkaar in gesprek over het continue veranderende betaalgedrag van consumenten. Aan bod komen onderwerpen als de behoefte aan nieuwe betaaloplossingen en nieuwe verkoopkanalen, het naar elkaar toe groeien van identificatie en betalen en de beste balans tussen gemak en betrouwbaarheid. Ieder panellid licht vanuit zijn eigen invalshoek toe hoe men hierop inspeelt.

Pieter Stal

Pieter Stal

MultiSafepay

Pieter heeft +15 jaar leidinggevende ervaring bij toonaangevende organisaties op het gebied van betaaldiensten, waaronder Ingenico (GlobalCollect) als EVP Global Account Management & Vertical Markets en als CCO bij MultiSafepay. Vanaf 2017 tot begin dit jaar was hij CEO bij EMS, een payment service joint venture van Fiserv & ABN AMRO. Nu weer terug bij MultiSafepay om samen met founder Olaf Geurs volgende fase van product-innovatie en internationale groei te leiden.

Han Gerrits

Han Gerrits

Knab

Han Gerrits is Chief Technical Officer (CTO) bij Knab. Han staat bekend als een vernieuwer binnen de IT-wereld. Daarnaast is hij al ruim 17 jaar hoogleraar aan de VU in Amsterdam waar hij onderwijst over digitale innovatie en ondernemerschap.

Amos Kater

Amos Kater

Currence

Amos Kater is als Head of Products en Schemes bij Currence met zijn team verantwoordelijk voor de producten iDEAL, iDIN en Incassomachtigen. Voordat Amos bij Currence kwam werken heeft hij 8 jaar wereldwijd als consultant gewerkt aan innovatieve betaaloplossingen. Daarvoor heeft hij 15 jaar bij KPN gewerkt, met name rondom innovaties.

Gelijktijdige sessies