E-Commerce Live

Achter de schermen bij het omnichannel succes van Amac

11:20 30 minutes Stage 5
Tjitte Folkertsma MediaCTMichael Dekker Amac

In deze presentatie en Q&A nemen Tjitte Folkertsma (MediaCT) en Michael Dekker (Amac) je mee bij Amac, de grootste Apple Premium Reseller in Nederland. Met 46 winkels door heel Nederland en webshops voor particulieren, zakelijke klanten en het onderwijs bedient Amac verschillende klantgroepen. Laat je inspireren door de slimme oplossingen van Amac om de perfecte omnichannel ervaring neer te zetten.

Tjitte Folkertsma

Tjitte Folkertsma

MediaCT

Tjitte heeft ruim 10 jaar ervaring in de online wereld. Als e-commerce consultant, co-founder en partner bij MediaCT, CoBrowser.net & Touch Kiosk, weet Tjitte als geen ander hoe de e-commerce wereld in elkaar steekt. Vanuit zijn rol adviseert en spreekt hij zeer regelmatig over de allernieuwste ontwikkelingen binnen het e-commerce / omni-channel landschap.

Michael Dekker

Michael Dekker

Amac

Michael Dekker is als marketing & e-commerce manager verantwoordelijk voor het commerciële succes van de online platformen en marketingkanalen binnen Apple Premium Reseller Amac. De afgelopen twee jaar heeft hij met zijn team van specialisten een omzetgroei van ruim 180% gerealiseerd. Daarnaast is Michael lid van de expertgroep Conversational Commerce van het onderzoeksprogramma Shopping Tomorrow.

Gelijktijdige sessies