E-Commerce Live

SEO in 2023: waarom Big Data onmisbaar is om succesvol te zijn in Google

11:20 30 minutes presentation Stage 1
Stijn Bergmans MvH Media

Big Data is het nieuwe toverwoord. We weten allemaal dat data belangrijk is, maar we weten niet goed hoe we data moeten inzetten. Omdat er zoveel data voorhanden is, zien we door de bomen soms het bos niet meer. Hoe zet je data in om in 2023 succesvol te zijn op het gebied van SEO? Hoe zet je data in om veranderingen in de zoekresultaten te monitoren? Hoe combineer je SEO data met andere bronnen zoals Google Ads of Google Analytics? In deze presentatie geeft Stijn je future-proof tips om Big Data in te zetten en volgend jaar succesvol te zijn op het gebied van SEO.

Stijn geeft in deze presentatie praktische tips over de inzet van API’s ten behoeve van SEO om meer data te verzamelen én te verwerken. Ook door de inzet van Data Scraping geeft Stijn tips om je concurrentie voor te blijven in Google.

Stijn Bergmans

Stijn Bergmans

MvH Media

Stijn is in zijn rol als Head of SEO & Data bij MvH Media verantwoordelijk voor het innoveren en doorontwikkelen van SEO strategieën en de inzet van data voor een groot aantal klanten. Hij stuurt een team aan van 12 SEO-specialisten die dagelijks werken aan betere vindbaarheid binnen zoekmachines. Stijn werd in 2022 én 2021 verkozen tot Beste SEO Consultant van Nederland (Dutch Search Awards).

Gelijktijdige sessies