E-Commerce Live

Succesvol B2B inzetten met een B2C webshop: de lessen van Elektrototaalmarkt

12:00 30 minutes presentation
Tjitte Folkertsma MediaCTTon Willemse Elektrototaalmarkt

Neem een kijkje in de keuken van Elektrototaalmarkt, de online specialist voor elektro- en installatiemateriaal. Elektrototaalmarkt bedient een bijzondere groep klanten: van enthousiaste hobbyisten tot aan ervaren installateurs die materiaal nodig hebben. Hoe bedien je je klanten op een zo slim en efficiënt mogelijke manier, terwijl ze verschillende behoeften hebben? Laat je inspireren over hoe Elektrototaalmarkt hun Magento 2 webshop inzet om hun groeiambities te realiseren!

Tjitte Folkertsma

Tjitte Folkertsma

MediaCT

Tjitte heeft ruim 10 jaar ervaring in de online wereld. Als e-commerce consultant, co-founder en partner bij MediaCT, CoBrowser.net & Touch Kiosk, weet Tjitte als geen ander hoe de e-commerce wereld in elkaar steekt. Vanuit zijn rol adviseert en spreekt hij zeer regelmatig over de allernieuwste ontwikkelingen binnen het e-commerce / omni-channel landschap.

Ton Willemse

Ton Willemse

Elektrototaalmarkt

Ton is de oprichter en directeur van Elektrototaalmarkt, een shop voor de consument en de klein zakelijke markt. Elektrototaalmarkt heeft meer dan 30.000 producten van alle A-merken opgenomen in de shop met kwalitatief hoogwaardige content. Klanttevredenheid  Voor de zakelijke klant is een aparte website beschikbaar met functionaliteiten die daarbij van toegevoegde waarde zijn.

Gelijktijdige sessies