E-Commerce Live

Succesvol de Belgische grens over met Admarkt

14:40 30 minutes Stage 1
David Warszawski MarktplaatsSophie van der Veldt Emesa

David, Key Account Manager voor Admarkt België, gaat in deze lezing samen met Emesa  dieper in op de kansen die de Belgische markt biedt voor Nederlandse ondernemers.

Waar kan je het beste rekening mee houden met cross border handelen? En hoe kan het inzetten van Admarkt op 2dehands.be en 2ememain.be de uitbreiding van je markt versnellen en faciliteren.  

Emesa geeft ons een inkijkje in hoe zij als Nederlands bedrijf met o.a. het inzetten van Admarkt op 2dehands.be en 2ememain.be hun focus op België hebben vergroot.

David Warszawski

David Warszawski

Marktplaats

David begeleidt en adviseert klanten in het optimaal benutten van 2dehands.be & 2ememain.be met Admarkt. Vanuit zijn ervaring in e-commerce en online advertising in België kent hij als geen ander het potentieel van deze markt.

Sophie van der Veldt

Sophie van der Veldt

Emesa

Als online marketeer is Sophie verantwoordelijk voor Social Advertising en Affiliate Marketing van VakantieVeilingen, VavaBid en ActievandeDag.

Emesa wil de manier waarop mensen online shoppen, leuker en spannender maken. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen.nl/be en ActievandeDag.nl/be creëren we nieuwe verkoopkanalen voor onze klanten: topmerken uit de vrijetijds- en reiswereld.

Gelijktijdige sessies