E-Commerce Live

Succesvol verkopen via Amazon. Het alternatief voor een webshop

16:40 30 minutes Stage 4 - Fulfillment & Logistics
Marco Coninx Verover Europa

Slechts een heel klein gedeelte van de Nederlandse (r)etailers verkoopt over de landsgrenzen. In een wereld die steeds internationaler wordt en waar technologie praktisch alles mogelijk maakt, is dit niet alleen een gemiste kans, maar komt hiermee ook een bedreiging om de hoek kijken: buitenlandse webshops die naar België komen en marktaandeel wegsnoepen. Vergroting van je eigen ‘visvijver’ is een goede manier om met deze bedreiging om te gaan.

Deze weg naar het buitenland lijkt moeilijk, maar niets is minder waar. Amazon maakt het super eenvoudig jouw producten in heel Europa te verkopen zonder investeringen en taalproblemen. Een webshop is niet nodig en met een slechts een handjevol producten kun je al zeer succesvol zijn. In deze presentatie een praktijkcase van de ongekende mogelijkheden die Amazon biedt.

Marco Coninx

Marco Coninx

Verover Europa

Marco Coninx is eigenaar van meerdere internationale webshops waarmee hij FD Gazelle awards gewonnen heeft. Een prijs voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 verkoopt hij zeer succesvol zijn producten via Amazon in heel Europa en Amerika. Als Amazon expert geeft hij daarnaast via zijn website www.verovereuropa.nl advies over hoe succesvol te verkopen via Amazon.

Gelijktijdige sessies