E-Commerce Live

The future of Payment

12:40 30 minutes Stage 4
Gertjan Rösken Nieuwe KnikkersArlette Broex Nieuwe KnikkersAmos Kater Currence iDEAL
Gertjan Rösken

Gertjan Rösken

Nieuwe Knikkers

Gertjan is een boomer maar beweegt zich soepel tussen alle generaties door. Techniek kan, in zijn ogen, de mensheid beter maken. Hij doorziet snel de werking en de impact die techniek heeft op ‘gewone’ gebruikers. Hij heeft bij het digitaliseren van de Rabobank gewerkt aan innovaties rondom betalingsverkeer zoals iDEAL en de bank app. Gertjan neemt mensen graag mee in de mogelijkheden van vandaag en die van morgen.

Arlette Broex

Arlette Broex

Nieuwe Knikkers

Arlette is een innovatieve productontwikkelaar met de klantbehoefte als uitgangspunt. Het gaat nooit om de technologie op zich maar hoe deze waarde toevoegt voor gebruikers. Ze heeft 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en lanceren van nieuwe digitale en mobiele conceptenzoals iDEAL.

Amos Kater

Amos Kater

Currence iDEAL

Amos Kater is als Head of Products en Schemes bij Currence met zijn team verantwoordelijk voor de producten iDEAL, iDIN en Incassomachtigen. Voordat Amos bij Currence kwam werken heeft hij 8 jaar wereldwijd als consultant gewerkt aan innovatieve betaaloplossingen. Daarvoor heeft hij 15 jaar bij KPN gewerkt, met name rondom innovaties.

Gelijktijdige sessies