E-Commerce Live

The platform economy has arrived!

15:20 30 minutes presentation
Teun Lammers GoCredible

Op steeds meer plekken wordt ‘samen gewerkt’. Aanbieders op één plek. De opkomst van marketplaces, bemiddelings- of handelsplatformen is niet tegen te houden. ‘platformification’ in optima forma. En voor het platform met de beste klantreis ligt succes in het verschiet.

Regulators maken een tegenbeweging en grijpen in met PSD2. Het geldverkeer op een platform valt nu volledig onder de reguliere Wft en Wwft wetgeving, inclusief het bijbehorende toezicht.

GoCredible heeft als FinTech met Smart Contracting het antwoord op deze toenemende regulations. Geïnspireerd door de blockchain-technologie, voegt GoCredible kleine contracten aan iedere betaling. Dit zijn vooraf bepaalde condities, de ‘smart contracts’. Daarmee heb je als platform wel de lusten, en niet de lasten. Teun Lammers laat zien hoe je als bedrijf met Smart Contracting kunt inspelen op de nieuwe regulations.

Sinds 2018 is Rabo Frontier Ventures, het FinTech en Innovatiefonds van Rabobank, toegetreden als aandeelhouder van GoCredible.

Teun Lammers

Teun Lammers

GoCredible

Als Founding partner en CEO is Teun Lammers verantwoordelijk voor Amsterdam based fintech GoCredible.

GoCredible levert middels haar Smart Contracts api-Platform een conditionele betaaloplossingen speciaal ontwikkeld voor platforms, Marketplaces en webshops. GoCredible zet zowel onder eigen licentie als white-label betaal-innovaties in de markt.

Het Smart Contracts api-Platform is geheel rond de actuele PSD2-wetgeving gebouwd en biedt unieke toepassing.

Gelijktijdige sessies