E-Commerce Live

Panel: verduurzaming en service in het bezorg traject

14:40 30 minutes presentation
Martijn Kleij DHLMichiel Kalis PostNLEdwin Kersbergen Dynalogic

Wat doen vervoerders er aan om de belofte te maken in tijden van drukte? En met wat voor oplossingen is men bezig om de bezorging duurzamer te maken? Staan ze open voor elkaars netwerk en zo ja waar? Tijdens de paneldiscussie gaan DHL, PostNL en Dynalogic met elkaar in gesprek onder moderatie van jury voorzitter Egbert Guis (Logistiek Webshop van het jaar). Martijn Kleij, Vice President Marketing & Retail Benelux haakt aan namens DHL Parcel, Ronald Metselaar, Director Business Development Fullfilment is erbij vanuit PostNL en Edwin Kersbergen, General Manager vanuit Dynalogic.

Martijn Kleij

Martijn Kleij

DHL

Meer dan 15 jaar ervaring in senior managementfuncties in Marketing, Sales & Operations. Een bewezen staat van dienst in verschillende marketing-, verkoop- en operationele functies in zowel logistieke diensten als de uitzendbranche.

Michiel Kalis

Michiel Kalis

PostNL

Edwin Kersbergen

Edwin Kersbergen

Dynalogic

Vanaf dag 1 is Edwin betrokken bij Dynalogic (onderdeel van bpost) en heeft hij diverse functies bekleed, zowel operationeel als commercieel. Tegenwoordig is hij verantwoordelijk voor Business development en innovatie.

Gelijktijdige sessies