E-Commerce Live

Wat zijn de voordelen van PWA voor retailers

16:00 30 minutes presentation Stage 5
Bram Birkhoff BlindspotRens Drost Freelance

In deze presentatie vertellen we meer over de beweegredenen van Only for Men om te kiezen voor een e-commerce platform met Magento 2 en een PWA front-end. Onmichannel, loyalty en SEO mogelijkheden gaven hier de doorslag. Benieuwd naar het hele verhaal? Schuif aan op 1 juni!

Bram Birkhoff

Bram Birkhoff

Blindspot

Als creatief directeur en UX-lead van Blindspot werk ik dagelijks samen met zusterbedrijf Touchwonders, dé front-end specialist in headless ecommerce oplossingen. Samen creëren we wonderlijk effectieve gebruikerservaringen die bijdragen aan brand awareness, sales en loyalty van de ambitieuze merken waar we voor werken. In zowel B2C als B2B.

Rens Drost

Rens Drost

Freelance

Als gedreven Marketing & E-commerce manager stel ik alles in werking om de zichtbaarheid van merken te maximaliseren en de (online) omzet te laten groeien.

De eerste 10 jaar van mijn carrière ben ik bij Only for Men verantwoordelijk geweest voor marketing & e-commerce. Momenteel ondersteun ik als freelance Marketing & E-commerce manager organisaties met het realiseren van groei en professionaliseren van teams.

Gelijktijdige sessies