E-Commerce Live

Welk DMP is voor mij het juiste en hoe begin ik?

12:00 30 minutes presentation
Felipe Wesbonk Traffic BuildersTije Vlam Traffic Builders

Elke zichzelf respecterende marketeer wil tegenwoordig aan de slag met een Data Management Platform (DMP). Maar ben je daar wel klaar voor? Waarom kan een DMP goed zijn voor je e-commerce bedrijf en vooral voor je klanten? Hoe kies je het juiste DMP in dit snel groeiende aanbod en hoe begin je ermee? In deze presentatie zie je waar je op moet letten en wat de grootste verschillen zijn tussen bekende (en wellicht onbekende) DMP’s, zodat je voor jouw organisatie de juiste keuze maakt!

Felipe Wesbonk

Felipe Wesbonk

Traffic Builders

Felipe heeft een brede ervaring in online marketing met specialisme in digital analytics. Naast data inzichtelijk maken voor organisaties is hij bij Traffic Builders verantwoordelijk voor productontwikkeling binnen het vakgebied. Tevens trainer en examinator online marketeer B opleiding en zitting in examencommissie Digital Analytics opleiding.

Tije Vlam

Tije Vlam

Traffic Builders

Tije heeft vele jaren ervaring in het inzichtelijk maken van data en hoe je hier de juiste acties uit kan ondernemen. Iemand zei ooit over hem: “combineer zijn topsportmentaliteit met zijn analytische kennis en je bent zeker van vlammende rapportages”, wat ervaren werd als een mooi compliment! Tije is ook betrokken bij de IAB taskforce Data & Techniek.

Gelijktijdige sessies