E-Commerce Live

Weten dat het goed zit: Zo zet beste winkelketen van Nederland omnichannel in

14:00 30 minutes Stage 5
Ray Bogman MagentoJos Pieters Jac Hensen

Tijdens deze presentatie en Q&A nemen Ray Bogman (Magento) en Jos Pieters (Jac Hensen) je mee achter de schermen van de herenmodezaak Jac Hensen en hun succesvolle omnichannel aanpak. Hoe vertalen zij hun offline service naar een succesvolle online strategie, en hoe wordt techniek gebruikt om klanten ook online van dienst te kunnen zijn? Kom naar deze sessie en laat je inspireren!

Ray Bogman

Ray Bogman

Magento

Ray Bogman is een IT-professional en Magento evangelist. In 1993 begon hij met computers te werken als hobby.

Hij is voormalig CTO van Wild Hibiscus, en medeoprichter van Yireo, Jira ICT, en was CTO van SupportDesk tot 2017. Hij staat sinds jaar en dag bekend als de “Magento Doctor” door zijn uitgebreide kennis van Magento. Sinds 2018 werkt Ray bij Magento als Business Solutions Architect.

Jos Pieters

Jos Pieters

Jac Hensen

Jos Pieters is als E-Commerce Manager & Hoofd automatisering medeverantwoordelijk voor vier jaar explosieve online groei bij de “beste mannenmode keten van Nederland”*; Jac Hensen. Persoonlijke verkoop zit in het Jac Hensen DNA en deze vertaalslag heeft Jos en het team van Jac Hensen uitstekend weten te maken naar online. De sleutel van succes? De juiste keuzes blijven maken voor jouw klant, die moet altijd centraal staan.

* Beste webshop & cross-channel 2017, beste winkelketen 2017-2018 (ABN Retailer of The year).

Gelijktijdige sessies