E-Commerce Live

What’s next in shopping?

10:00 30 minutes presentation
Danny van den Burg GfK

Op basis van een combinatie van point of sales-tracking en consumentenonderzoek biedt GfK inzicht in on- en offline retail. GfK is onder andere partner van Thuiswinkel.org en rapporteert de ontwikkelingen in e-commerce in Nederland in de ‘ThuiswinkelMark Monitor’.

Evoluerende consumentenbehoeften leiden tot veranderende eisen van shoppers met betrekking tot retail. In deze presentatie zullen we de eCommerce-ontwikkeling in Nederland delen en toekomstige ontwikkelingen, zowel voor eCommerce als fysieke winkels, bespreken.

Danny van den Burg

Danny van den Burg

GfK

Danny van den Burg is bij GfK Netherlands commercieel verantwoordelijk voor retail klanten in verschillende industries. Hij heeft een brede ervaring in FMCG en was actief in eerdere functies in verkoop, marketing, trademarketing en marktonderzoek bij Nestle, Grolsch en Nielsen.

We bevinden ons in de unieke positie om bedrijfseigen en externe gegevens te gebruiken om onmisbare voorspellende inzichten over consumentengedrag en de markt te verkrijgen en daar vervolgens aanbevelingen over te doen.

We koppelen data & science en innovatieve, analytische oplossingen die antwoorden geven op belangrijke zakelijke vragen op het gebied van consumenten, markten, merken en media – nu en in de toekomst. Als analytische partner garanderen wij onze klanten over de hele wereld ‘Growth from Knowledge’.

Gelijktijdige sessies