E-Commerce Live

Winkels als fulfilmentcentra: de logistieke wedloop is in volle gang

minutes presentation
Pieter Van den Broecke Manhattan Associates

Winkels worden meer en meer als fulfilmentcentra ingezet, die trend is niet meer te stoppen. Het is zaak om goed in te spelen op de enorme toename van online bestellingen. In zijn presentatie gaat Pieter in op hoe je grip op je beschikbare voorraad houdt, niet in de laatste plaats om rendabel te blijven.

Pieter Van den Broecke

Pieter Van den Broecke

Manhattan Associates

Pieter Van den Broecke is Managing director Benelux en Duitsland bij Manhattan Associates sinds 2008. Met een achtergrond in supply chain, logistiek en retail begrijpt hij als geen ander de uitdagingen waar retailers zich voor gesteld zien. Zeker in deze onzekere tijd waar niet alleen een veranderend omnichannellandschap de nodige uitdagingen biedt. Om succesvol te zijn is het essentieel om te zorgen dat je de beschikbare voorraad snel daar kunt vrijgeven waar het wordt gevraagd, op een snelle en winstgevende manier.  Kun je snel genoeg reageren, flexibel zijn en opschalen? De juiste technologie kan precies het verschil tussen succes en falen betekenen. 

Voor Manhattan Associates had Pieter diverse functies bij i2 Technologies, een supply chain management software supplier, nu BlueYonder. Pieter Van den Broecke was een van de eerste medewerkers van de Europese tak van i2 Technologies waar hij onder andere de rol van Senior Director Retail EMEA, Director Solution Consulting en Director Product Management bekleedde.