E-Commerce Live

Zijn chatbots de toekomst?

10:40 30 minutes Stage 2
Jeroen Das ABN AMRO

Sinds 2016 ben je ze veel vaker tegen gaan komen, digitale assistenten die simpele vragen kunnen beantwoorden waarvoor je niet direct een medewerker hoeft te spreken. De meningen zijn verdeeld over of ze echt behulpzaam zijn of dat ze simpelweg een middel voor bedrijven zijn om geld te besparen op de customer service. 

De vraag is of  het nu daadwerkelijk de kracht van Conversational AI nu echt zit in de kostenbesparende effecten van chat- en voicebots. Of dat Conversational AI een veel fundamentelere verandering gaat zijn voor de manier waar op wij onze klanten bedienen. 

Tijdens deze presentatie zal Jeroen Das meer vertellen over de ontwikkelingen van Conversational AI binnen ABN AMRO en zijn verwachtingen wat Conversational AI in de toekomst kan betekenen voor jouw klanten.

Jeroen Das

Jeroen Das

ABN AMRO

Sinds 2017 werkt Jeroen Das als Product Owner Conversational AI bij ABN AMRO. In deze periode is Conversational AI bij ABN AMRO uitgegroeid van een chatbot experiment tot een volwassen Conversational AI platform dat voor verschillende klantgroepen en medewerkers wordt ingezet. In deze jaren heeft hij expertise opgebouwd in het opschalen \ van Conversational AI en in het ontwikkelen van verschillende Conversational AI toepassingen.

Gelijktijdige sessies